36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbasilicumbladpeterseliebleekselderijboterbottargacitroencitroensapextra vierge olijfolieknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotspaanse pepertomaatuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Pasta à la Joute

Ingrediënten:
ansjovis, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rozijnen, saffraan, sardines in blik, spaghetti, tomatenpuree, ui, venkel en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Bìgoli in salsa

Ingrediënten:
boter, bruine ansjovisfilet, extra vierge-olijfolie, volkorenspaghetti, witte ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Lintpasta met kerriegarnalen

Ingrediënten:
droge witte wijn, bloem, garnalen, mossel, griekse yoghurt, groentebouillon, kerriepoeder, limoen, lintpasta, peper, roomboter, sjalotjes, suiker, knoflook, gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:

Spaghettini met garnalen en chilipeper

Ingrediënten:
chilipepervlokken, garnalen, knoflookolie, lente-ui, noilly prat, peterselie, rucola, spaghettini, witte wijn en zongedroogde tomaten op olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krab bolognese

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, krabvlees, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad, witte wijn en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tonnarelli met mul, linzen uit castelluccio en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, castelluccio-linzen, puy-linzen, mul, red snapper, rode chilipeper, tomaat, tonnarelli, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis