Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Soep met rijst
- Ingrediënten:
- boter, champignons, ei, kervel, kippenbouillon, kortkorrelrijst, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Koken voor elke dag: