Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembotercitroencitroensapeidooierknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperroomsjalottijmuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Gevulde eieren

Ingrediënten:
ansjovis, ei, garnaal, gevulde eieren met garnalen, maggi, peterselie, boter en slagroom

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Duivels-ei

Ingrediënten:
cayennepeper, dijonmosterd, ei, mayonaise, paprikapoeder en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ei-aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ei, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
chilipoeder, ei, kalfsgehakt, komijnpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Eieren in rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Snack of tussendoortje uit Het kleine fornuis:

Splinternieuwe eieren

Ingrediënten:
bieslook, chilisaus, ei, ketchup, mayonaise, peterselie, sesamolie en zaanse mosterd

Keuken:
Chinees / Hollands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Asperge met ei

Ingrediënten:
asperge, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Russische eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, kappertjes, kaviaar, mayonaise, peterselie, suiker, yoghurt, zout, zoute augurk, zure augurken en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mimosa-eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ei, mayonaise, verse peterselie, waterkers en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep met ei

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, kippeningewanden, kippenkarkas, peterselie, prei, raapje, selderijblad, soepkip, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Eier-aspic

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, bieslook, dille, ei, kervel, peterselie, tabasco, tomaten, uiensap, water, witte gelatine, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich ei

Ingrediënten:
casinobrood, gerookt ei, kruidenboter, peper, peterselie, sla, tomaat, ui en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...