Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bier, bloem, brood, bruine suiker, kaneel, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, taart, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: