Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Truffelrisotto Met Gepocheerd Hoeve Ei
- Ingrediënten:
- azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, eidooier, kervel, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, room, ui, vlees, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: