Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basmatirijst, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, curry, gember, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, nootmuskaat, olie, olijfolie, specerijen, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage: