Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, courgette, dille, ei, feta, griekse yoghurt, komkommer, koriander, kruiden, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro: