Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington: