38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouillonbroccolichinese kooldonkere sojasausdroge sherrygehaktgembergroentebouillonkipfiletknoflookkokosmelkkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenamirinnoedelsoestersausoliepaksoipeperplantaardige oliesesamoliesuikeruiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Hele geroosterde zeebaars met sojasaus en gember

Ingrediënten:
arachideolie, bosuien, gember, kippenbouillon, koriander, kristalsuiker, lichte sojasaus, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, witte kool, zeebaars en zeezoutvlokken

Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guo ba - Knetterende rijst

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, donkere sojasaus, droge sherry, eiwit, gedroogde wolkenoren, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstkoek, rijstwijn, sesamolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Roergebakken kalkoen met gemengde groenten

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, champignon, chinese kool, gemberwortel, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, zoutarme sojasaus, peultjes, rode paprika, rodewijnazijn, saffloerolie, sesamolie, sesamzaad, shoyu, versgemalen zwarte peper en voorjaarsui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Vietnamese noedelsoep met gestoomde eend

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentecurry in kokosmelk

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, broccoli, gedroogde rode peper, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olie, sjalot, sperziebonen, suiker en zoete aardappel

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Gesmoorde eend op zeewier en rijstnoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Five-Spice Chicken

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Noodles with Vegetables / Gebakken noedels met groente

Ingrediënten:
broccoliroosjes, donkere sojasaus, eiernoedels, garnalen, gele bonensaus, inktvis, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kool, maïzena, nam pla, peper, plantaardige olie, suiker en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte / noedels / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner uit Fresh en light:

Roerbak van tofoe, chili en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, broccoli, gai lan, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rijstvermicelli, rode chilipeper, shaoxing-rijstwijn, tofu en zilvervliesrijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...