Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Boterzachte bavette
- Ingrediënten:
- bavette (vlees) en olie
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, ei, fruit, gember, groente, kip, knoflook, koriander, laos, olijfolie, paprika, peper, peterselie, plantaardige olie, rundvlees, sojasaus, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino: