Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, ardenner ham, avocado, bieslook, bloem, boter, cognac, ei, eidooier, garam masala, knoflook, kokosmelk, mayonaise, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, visbouillon, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier: