Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Petaluda - Mandje van gevlochten deeg met citroen-suikerpoeder en noten
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, suiker, wanoten, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, druivenpitolie, ei, eidooier, fijn zeezout, gist, knoflook, laurierblad, limoen, melk, mosterd, natuurazijn, olie, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, prei, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Chickslovefood:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: