Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bleekselderij, bloemige aardappel, boter, bouillon, ei, eidooier, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rozemarijn, spinazie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Simone's Kitchen: