Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Peterselie-aardappeltjes
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, krulpeterselie, nieuwe aardappel, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Spaans:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van Chickslovefood:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Oh my foodness:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Oh my foodness:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: