Recept uit Mediterrane Odyssee:
Oesters met een dressing van pernod, sjalot, dragon en olijflolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, dragon, extra vierge olijfolie, oesters, pernod, peterselie en sjalot
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, mosterd, munt, olijfolie, peper, runderbouillon, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: