Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mul met kruiden - triglie alle erbe aromatiche
- Ingrediënten:
- citroensap, mul, olijfolie, peper, slagroom, verse bladpeterselie, verse kervel, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, dragon, ei, eidooier, garnaal, gecanneleerde champignonhoedjes, gekookte gambas, kippenbouillon, kookvocht van vis, kruiden, laurier, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, room, sjalot, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: