Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boekweitmeel, boter, durum tarwemeel, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, meel, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sesamzaad, slagroom, suiker, volle melk, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Oh my foodness:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: