Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, volle melk, witte peper, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / nagerecht uit Home made:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Bijgerecht uit Moro:
Brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Fast food:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken: