Recept uit Solo Food:
Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroen, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, trostomaten en vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: