19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbloembotercrème fraîchedijonmosterddillefijne kristalsuikergehaktgrof zeezoutkaneelknoflookkorianderzaadkristalsuikermuntpaprikapoederpeperrode uisesamzaadsinaasappeluivenkelzaadvloeibare honingwitte wijnazijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kikkererwten, spinazie en zoete aardappels met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, minispinazieblaadjes, olijfolie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, zoete aardappel, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kikkererwten, spinazie en zoete aardappelen met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, minispinazieblaadjes, olijfolie, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, zoete aardappel, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
bloem, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Ingemaakte-citroenvinaigrette

Ingrediënten:
bruine suiker, dadelsiroop, honing, ingemaakte citroen, knoflook, komijnpoeder, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Hongaarse zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
amandelen, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, pastinaken, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gravad lax met mosterd-dille

Ingrediënten:
brood, citroen, dijonmosterd, gehakt, grof zeezout, honing, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peperkorrels, sinaasappel, toast, venkelzaad, verse dille, verse peterselie, wodka en zalmfilet

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gravad-lax met mosterd-dillesaus

Ingrediënten:
boerenbrood, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, dille, bladpeterselie, grof zeezout, korianderzaad, lichte olijfolie, sinaasappel, peperkorrel, venkelzaad, vloeibare honing, wodka en zalmfilet

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Olijfoliecake met mascarpone en vijgen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, citroen, crème fraîche, eieren, honing, lavendel, mascarpone, milde olijfolie, roomkaas, vruchtensap, slagroom, zout, suiker en vijgen

Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gemarineerde zalm in bietensap

Ingrediënten:
eidooier, avocado, citroen, dijonmosterd, kristalsuiker, korianderzaad, mosterd, mosterdzaad, olijfolie, peper, rode bietensap, honing, zout, veldsla, venkelzaad, witte wijnazijn, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gegrilde makreel

Ingrediënten:
agavesiroop, basterdsuiker, citroen, crème fraîche, eiwit, gehakt, hazelnoot, grove havervlokken, munt, olijfolie, paprikapoeder, rode bieten, rode ui, sesamzaad, sojasaus, dille, venkelknol, venkelzaad, verse makreelfilets, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gegrilde makreel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, basterdsuiker, citroen, crème fraîche, eiwit, gehakt, hazelnoot, grove havervlokken, munt, olijfolie, paprikapoeder, rode bieten, rode ui, sesamzaad, sojasaus, dille, venkelknol, venkelzaad, verse makreelfilets, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloempitten