Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, fruit, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peperkorrel, peterselie, prei, pure chocolade, rozemarijn, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier: