Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, fruit, gember, gula djawa, ketjap, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, laos, lombok, olie, salamblaadjes, santen, sjalot, sojasaus, trassi, ui, vissaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Bartje Boemboe: