18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbleekselderijbloemboterbouilloncognacdroge witte wijneendhertenvleesjeneverbesknoflookkruidnagelkwartellauriernootmuskaatpancettaparmezaanse kaaspeperrode wijnrozemarijnsjalotslagroomtijmuiwortelzoutzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden wilde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, appel, bouillon, doorregen spek, jeneverbes, laurierblad, olie, rode wijn, slagroom, ui, wilde eend, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wild zwijn met saus - cinghiale in salsa

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wild-zwijnbout, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in gekruide saus - saupiquet de lapin

Ingrediënten:
ansjovis op zout, droge witte wijn, grof zout, kappertjes, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde konijnpakjes - paquets de lapin au four

Ingrediënten:
bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

haas met jeneverbessen - lepre con il ginepro

Ingrediënten:
boter, cognac, droge witte wijn, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, sjalot, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pato con peras

Ingrediënten:
amandel, eend, gemalen kruidnagel, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, nootmuskaat, olijfolie, peer, pimentón, pure chocolade, sjalot, tijm, volle zoete sherry en worteltjes

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met kwartel

Ingrediënten:
boter, buikspek, druiven, kwartel, laurierblad, olijfolie, paprika, rode wijn, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wildpastei met paddenstoelen - torta di funghi e selvaggina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gekookte ham, jeneverbes, laurierblad, mager hertenvlees, olijfolie, patrijs, peper, porcini, rode wijn, sjalot, ui, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte / pastei
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hert met room - cervo alla panna

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, droge witte wijn, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, polenta, slagroom, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend in kruidensaus - anatra in salsa aromatica

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, eend, eierdooier, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse dragon, verse kervel, majoraan, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Kwartelspiesjes - zalige knolselderij & venkel

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, cumberlandworstjes, gerookt dooregen spek, honing, knoflook, knolselderij, kwartel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peer, peper, rozemarijn, tijm, venkel, yoghurt, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / gevogelte
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Reebout in rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, marc de bourgogne, olijfolie, peper, reebout, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Lasagne met krokante eend

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brood, cheddar, chianti classico, eend, fontina, tomaat, goudse kaas, halfvolle melk, knoflook, kruidnagels, laurier, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, spinazie, taleggio, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / wild / gevogelte