19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemchampignoneidooiergedroogde kruidengroentekaasknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierunderbouillonspinazietomaatuiwateryoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch uit Parade van pasta & pizza:

Pizza-omelet

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, ei, katenspek, oregano, peper, tomaat, tomatenketchup, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stroganoff gehaktballen

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, tomatenpuree, knoflook, sambal, kookroom light, mosterd, bakolie, paneermeel, rode puntpaprika, runderbouillon, rundergehakt, ui en water

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Kip Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, garnaal, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rivierkreeft, stokbrood, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, zilverui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevuld vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroenrasp, eieren, gehakt, kaas, gist, griessuiker, groene kruiden, melk, nootmuskaat, peper, tomaat, ui en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe zit het met eiwitten & sporten?

Ingrediënten:
biergist, bonen, doperwten, eieren, eiwit, eiwitpoeder, eiwitten, gevogelte, granen, groenten, havermoutvlokken, kaas, kwark, linzen, melk, noten, paddenstoelen, peulvruchten, rijst, rogge, schaal- en schelpdieren, sesamzaad, soja, tarwekiemen, taugé, tofu, vet, vis, vlees, yoghurt, zaden en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Sportsnack: maak je eigen vegan eiwitpoeder!

Ingrediënten:
biergist, bloem, bonen, doperwten, eieren, eiwit, eiwitpoeder, eiwitten, gedroogde sojabonen, gevogelte, granen, groenten, havermout, havermoutvlokken, kaas, kikkererwten, kwark, linzen, melk, noten, paddenstoelen, peulvruchten, quinoa, rijst, rode linzen, rogge, schaal- en schelpdieren, sesamzaad, soja, sojabonen, tarwekiemen, taugé, tofu, vet, vis, vlees, wei, witte rijst, yoghurt, zaden, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel