Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, fruit, gist, groene thee, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, rood fruit, thee, wijn, witte suiker, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: