34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercheddarfetagruyèreknoflookknoflookpoederkruidnagelpoedermosterdolieolijfoliepeperpeterseliepreirode uirundergehaktsalieuiuienpoedervenkelzaadverse worstwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Allumettes en ‘slakken’ van bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, groene pesto, kaas, karwijzaad, komijnzaad, maanzaad, peterselie, sesamzaad, tapenade en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Kaasstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, oude kaas, maanzaad, sesamzaadjes en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, chipolata's, ei, parmezaanse kaas, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:

Saucijzenbroodjes met pistachenootjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, melk, olijfolie, peper, pistachenoten, sesamzaad, ui en varkensgehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Geitenkaasjes met spek in krokant jasje

Ingrediënten:
amandelschilfers, bladerdeeg, ei, geitenkaasjes met spek, honing en sesamzaadjes

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van bospaddenstoelen en spruiten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bospaddenstoelen, boter, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, peper, piment d'espelette, prei, sesamzaad, sjalotten, spruiten, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Preidriehoekjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, gemalen kaas, gerookt spek, prei, sesamzaadjes en vetstof

Soort:
hapjes
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Bosduif Wellington met girolles en tijmsaus

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bloem, boter, citroentijm, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gevogeltebouillon, girolles, hazelnootboter, knoflook, peper, piment d'espelette, rode wijn, sesamzaad, sjalot, spinazie, tomatenpuree, wilde duif en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Ali pasta kebabi

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, gemberpoeder, lamsgehakt, peterselie, piment, sesamzaad, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...