Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, bouillon, citroensap, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Recept uit Indorock:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier: