Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kippenbouillon, olijfolie, ontbeende lamsschouder, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bospeen, boter, kippenbouillon, knoflook, kruiden, lamsborst, lamsbouillon, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: