Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, albuminepoeder, alcohol, amandelmeel, amandelspijs, anijs, boter, ei, gember, gist, kaneel, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, melk, olie, plantaardige olie, rietsuiker, speculaaskruiden, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten: