Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Chinese honngkip
- Ingrediënten:
- bloem, bosui, citroensap, gemberwortel, kipfilet, maïzena, sojasaus, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, azijn, bakpoeder, bot, donkere sojasaus, ei, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, olie, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, suiker, ui, varkensgehakt, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: