Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eiwit, kippenbouillon, knoflook, meel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, risottorijst, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: