11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebleekselderijbouquet garnicitroensapdroge witte wijnknoflooklamsboutlamsgehaktlamsschoudermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliereuzeltomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

lamsnavarin

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwt, lamsschouder, prei, slagroom, tomaat, tuinboon, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Konijn met dragon

Ingrediënten:
bloem, bot, boter, dragon, gekruide bloem, konijn, peterselie, room, uien, vlees, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Daube Provençale - Provencaalse lamstoof

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamnek met bot, lamsbouillon, lamsschouder, mager spek, olijfolie, peper, bladpeterselie, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Aubergineschotel - moussaka

Ingrediënten:
aubergine, boter, broodkruim, droge witte wijn, eierdooier, griekse kefalotiri, knoflook, lamsgehakt, meel, melk, nootmuskaat, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco van lamsschenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, kippenbouillonblokje, knoflook, lamsschenkel, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleesvulling voor pastarolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, gedroogde champignons, lamshersenen, nootmuskaat, peper, peterselie, prosciutto, tomatenpuree, ui, varkensfricandeau, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / varkensvlees / orgaanvlees