31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncayennepepergerookt paprikapoedergroene paprikagroentekomijnzaadlauriermagere runderlappenolijfolieoreganopaprikapeperrode paprikarode wijnsperziebonentomaattomatenpureeuivleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Antilliaanse runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, gedroogde tijm, gerookte spekjes, knoflooktenen, neutrale olie, paprika, passata, peper, peper en zout, rijst, runderbouillon, gemalen chilipeper, stoofvlees en uien

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Goulash

Ingrediënten:
tomatenpuree, bloem, cayennepeper, laurierblaadje, magere runderlappen, paprikapoeder, runderbouillon, sperziebonen, knoflook en uien

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Goulash

Ingrediënten:
tomatenpuree, bloem, cayennepeper, knoflook, laurierblaadje, magere runderlappen, paprikapoeder, runderbouillon, sperziebonen en uien

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulash

Ingrediënten:
allesbinder, boter, bouillon, champignons, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder, riblappen, rode puntpaprika, rode uien en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulash

Ingrediënten:
allesbinder, boter, bouillon, champignons, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder, riblappen, rode puntpaprika, rode uien en water

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, knoflook, laurier, paprika, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, varkensstoofvlees en vetstof

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Recept uit Wijn van eigen bodem:

Hollandse runderstoof

Ingrediënten:
laurier, bloem, boter, groente, tomatenpuree, knoflook, koolraap, olijfolie, paprika, peper en zout, riblappen, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, rode wijn, sperziebonen, sukadelappen, tijm, uien, wijn en winterwortel

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Chili con carne

Ingrediënten:
baksoda, doorregen riblap, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, groene paprika, hamblokjes, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, olie, piri-piri, rode paprika, runderbouillontablet, runderfond, tomaten, tomatenblokjes uit blik, ui, zoete paprikapoeder en zwarte bonen

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, doorregen runderlappen, groene paprika, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, rode wijn, spekreepjes, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, vastkokende aardappel en vleesbouillon

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Chermoula

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gepekelde citroenschil, knoflook, komijnzaad, peterselie, vlees, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Cajun

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, foelie, gedroogde tijm, knoflook, peperoncini, vlees, zoet paprikapoeder en zout

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Chorizo

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, peperoncini, rode wijn, vlees, witte peper, wittewijnazijn, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peper

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, 
zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, 
zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Haal meer recepten op...