122 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercognaceikippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirunderbouillonslagroomspektijmtomatenpureeuivleeswaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wildpaté, warm

Ingrediënten:
bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Székely gulyás

Ingrediënten:
bloem, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder, spek, ui, varkensrib, varkensschouder, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paté en croûte

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eidooier, fazantenvlees, fazantfilet, kippenlever, laurier, madeira, marinade, peper, sjalot, spek, spekvet, tijm, truffel, vierkruidenmengsel, vleesgelei, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / paté/terrine
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Babi ketjap

Ingrediënten:
atjar tjampoer, bloem, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberstroop, ketjap, knoflooktenen, limoen, neutrale olie, peper en zout, procureur, rijst, ui, varkensvlees en water

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in een rijke jus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:

Gigantisch worstenbrood

Ingrediënten:
appel, bacon, bloem, boter, broodkruim, cheddar, ei, gedroogde appel, gehakt, goudakaas, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, reuzel, salie, sesamzaad, ui, varkensgehakt en witte peper

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in tapenadesaus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot, tapenade en worcestersaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...