Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, druivenpitolie, gedroogde tijm, kerrie, kip, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Noma:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: