Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Gebakken rogvleugel met tomatenantiboise
- Ingrediënten:
- amandelschaafsel, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, rogvleugels, sjalot, slagroom, tomaat en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, beurre manié, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bouillon, bouquet garni, bruine kalfsfond, dragon, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: