Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: