19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelarachideoliebasilicumblanke amandelenbleekselderijcitroenextra vierge olijfoliegeitenkaasgembergrof zeezoutgrove mosterdkomkommermuntolijfoliepepersuikertijmzachte geitenkaaszout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Ingrediënten:
druiven, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, sodabrood, tijm, walnoten, zachte geitenkaas, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Walnotentapenade

Ingrediënten:
honing, knoflook, olie, walnoten en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Broodje gegrilde portobello

Ingrediënten:
botersla, ciabatta, citroen, cornichons, dijonmosterd, emmentaler, extra vierge-olijfolie, honing, hüttenkäse, knoflook, pancetta, peer, portobello, radijs, roodlof, tijm, tomaat, walnoten, waterkers en wittewijnazijn

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Agneau aux pruneaux - Lamsvlees met pruimedanten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, gember, honing, kaneel, knoflook, lamsnek, lamsschouder, nootmuskaat, peper, pruimedanten, saffraanpoeder, sesamzaad, suiker, ui, walnoten en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Patéballetjes van adukiboon met sesamzaad

Ingrediënten:
adukibonen, citroen, honing, knoflook, limoen, noten, olie, peper, sla, wit sesamzaad, zongedroogde tomaat, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Ingrediënten:
bulgur, citroen, couscous, noten, groene kruiden, honing, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, quinoa, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper