Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakkersgist, bakpoeder, bittere chocolade, boter, bruine rum, citroen, citroenrasp, cognac, donkere rum, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, meel, olie, poedersuiker, sinaasappellikeur, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Smokey goodness:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Crumbles en gratins: