Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, honing, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sake, sesamolie, sesamzaad, shiitake, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Amuse / diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto: