44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolichinese koolgembergroentebouillonknoflookkorianderlente-uilimoenmihoenmirinoliepaksoiplantaardige oliesesamzaadsojasaussuikerwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Aziatische keuken: geroerbakte noedels en groenten met cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, chili, chilipeper, chinese kool, gember, gemberwortel, groenten, knoflook, kool, koriander, koriander, lente-ui, lente-uitjes, lichte sojasaus, noedels, olie, paddenstoelen, peperkorrels, rijstvermicelli, rode chilipeper, shiitake, shiitakes, sojasaus, knoflook, wortel, wortels, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken mihoen met tofu en prei

Ingrediënten:
droge sherry, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, mihoen, prei, roerbaktofu pittig gekruid, sesamolie, shii-take, taugé en verse koriander

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch uit Wrap 'n roll:

Oosterse soep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gemberwortel, glasnoedels, half-om-halfgehakt, knoflook, koriander, lente ui, noedels, paksoi, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus en spaanse peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Tofoe Spitskoolschotel

Ingrediënten:
chilisaus, suiker, olie, paddenstoelen, shiitakes, sojasaus, spitskool, tofu, water, wittewijnazijn, woknoedels en 
zout en peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:

Loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

10 minuten pho

Ingrediënten:
anijsster, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, rode chilipeper, runderbouillon, rundertartaar, sesamolie en shiitakes

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met rijstcake

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, rijstcake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met glasmie

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, glasmie, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met paddestoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, shiitake, sojasaus, suiker, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiernoedelsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, eiernoedels, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Inktvis met garnalen

Ingrediënten:
bloemkool, citroengras, eiernoedels, gemberwortel, honing, inktvis, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoen, paddenstoelen, paksoi, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:

Vietnamese loempiaatjes

Ingrediënten:
champignon, gehakt, glasnoedels, knoflook, loempiavelletjes, mihoen, olie, shiitake, sjalot, sojasaus, surimi, thaise vissaus, vloeibaar frituurvet en winterwortel

Haal meer recepten op...