Bijgerecht uit Hoe te eten:
Noedels met lente-uitjes, shiitake en peultjes
- Ingrediënten:
- chilipepers, eiernoedels, koriander, lente-ui, olie, peultjes, sesamolie, shiitake en sojasaus
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | broccoli, chinese kool, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, mihoen, mirin, olie, paksoi, plantaardige olie, sesamzaad, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Lunch uit Wrap 'n roll:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta: