Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, azijn, bakolie, bloem, broccoli, bruine suiker, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, medium dry sherry, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo: