Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, fijne tafelsuiker, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, varkensbuik, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Libelle Gevulde groenten: