Recept van Okoko recepten:
Gebakken varkensvlees met sojasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipepers, lichte sojasaus, plantaardige olie, poedersuiker, rijst, knoflook, ui en varkensfricandeau
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, fijne kristalsuiker, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïsmeel, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijst, sojasaus, varkensgehakt, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt / lunch uit De Shanghai-keuken: