51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakoliebruine suikerbuikspekdonkere sojasausdroge sherryfijne kristalsuikerfijne tafelsuikerkassiekippenbouillonknoflooklente-uimaïzenarijstrijstwijnsesamoliesojasausvarkensbuikvarkensgehaktwaterwitte peperzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, kastanjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Saeng wa van gegrild varkensvlees

Ingrediënten:
citroengras, gember, honing, kaffir-limoenblaadjes, limoen, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, tamarindesap, thaise vissaus, varkensfilet en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Zwart "char siu" varkensvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, steranijszaden en varkensbuik

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met gezouten vis

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde gele ombervis, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Dong po rou - Varkensvlees à la Donpo

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, gestoomde lotusbladbroodjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik met vel en witte rijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

Geroerbakte maïs met rode ui en lap cheong

Ingrediënten:
arachideolie, bruine rijstazijn, bruine suiker, doorregen spek, gember, knoflook, lap cheong, lichte sojasaus, maïskolven, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zeezout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Schouderkarbonade In Vietnamese Stijl

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, hoisinsaus, knoflook, koriander, kristalsuiker, lente-ui, plantaardige olie, schouderkarbonade, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, spaanse peper, witte peper en zout

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...