Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, bechamelsaus, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cantharel, champignon, eekhoorntjesbrood, eidooier, knoflook, marsala, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, wortel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: