Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: