Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, eidooier, gehakt, groentebouillon, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept van Onze Franse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: