23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroensapgebakken uitjesknoflookkokosmelkkomkommerkroepoeklimoenlimoensapoliepalmsuikerpindapindakaaspinda’ssambal oeleksojasaussperziebonentaugéuivissauswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met ei (omelet) - tahoe dadar

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, limoensap, olie, peper, prei, sambal oelek, tahoe, verse koriander, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / soja
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Grandioze gado gado

Ingrediënten:
aardappel, chinese kool, ei, knoflook, komkommer, koriander, kroepoek, limoen, palmsuiker, pindakaas, radijs, rawitpeper, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, tamarindepasta, taugé, tofu, tomaat en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Telor

Ingrediënten:
bawang goreng, bloem, eieren, ei, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokos, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, limoensap, lombok, olie, omelet, pandanbladeren, pannenkoeken, pinda’s, selderij, tahu, taugé, knoflook, uien, water en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Hurry Curry

Ingrediënten:
amandelen, ananas, aubergine, bakolie, bloemkool, broccoli, bruine suiker, cashewnoten, courgette, currypasta, doperwtjes, edamameboontjes, ei, garnalen, groene asperges, kerriepoeder, kipfilet, kokosroom, mango, paprika, peultjes, pinda’s, pompoen, sambal, sojasaus, tempeh, tofu en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mee krob

Ingrediënten:
chilivlokken, ei, groentebouillon, knoflook, knoflook, lente ui, limoen, mihoen, palmsuiker, rode peper, sjalot, sojasaus, tahoe en taugé

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Gebakken Thaise mie

Ingrediënten:
chilivlokken, eieren, gedroogde garnalen, ingemaakte daikon, knoflook, knoflookbieslook, pinda, rijstmie, sojasaus, suiker, tahoe, tamarinde, taugé, thaise vissaus en tijgergarnalen

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gadogado met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, ei, emping, gebakken uitjes, groene peper, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, pindakaas, santen, selderij, sperziebonen, suiker, tahoe en taugé

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pad thai

Ingrediënten:
ei, ketchup, knoflook, koriander, lente ui, limoen, neutrale olie, pinda’s, rijstmie, sojasaus, spaanse pepertjes, suiker, tamarinde, taugé, tofu en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met zijdetofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, wasabi, zijdetofu en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gado-gadosaus

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, chilipeper, gebakken uitjes, ei, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, kroepoek, lente-ui, limoensap, palmsuiker, pinda’s, sjalot, sojasaus, sperziebonen, taugé, tofu en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dronken krabbetjes

Ingrediënten:
bouillon, chinese chilisaus, eiwit, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, suiker, tahoe, tomatenpuree, ui, varkenskrabbetjes, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado-gado wraps

Ingrediënten:
aardappels, citroengras, eieren, emping, gebakken uitjes, gems, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, palmsuiker, pindakaas, sambal oelek, sjalotje, sperziebonen, spinazie, taugé, knoflook, tofu en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Jamie's gado gado

Ingrediënten:
chinese kool, ei, komkommer, kroepoek, limoenen, nieuwe aardappeltjes, palmsuiker, pindakaas, radijsjes, tomaat, rode peper, rode spaanse pepers, vruchtensap, sesamolie, sojasaus, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse koriander en vissaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado-gado wrap recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aardappels, citroengras, eieren, emping, gebakken uitjes, gems, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, palmsuiker, pindakaas, sambal oelek, sjalotje, sperziebonen, spinazie, taugé, knoflook, tofu en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #46

Ingrediënten:
amandelpasta, bruine rijst, chocoladepasta, citroenen, cola, couscous, curry, eiwit, erwten, flatbread, gehakt, gekonfijte citroen, gluten, groenten, harissa, hart, hazelnootpasta, kip, melk, oranjebloesemwater, palmolie, ras el hanout, rozenwater, soda, soja, suiker, sumak, tahina, tofu, tomaten, verse doperwten, vlees, wrap en zout

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gado gado met zelfgemaakte pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, eieren, frituurolie, groene asperges, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, lombok, pinda, palmsuiker, peultjes, pindasaus, rawits, sperziebonen, tahoe, taugé, knoflook, tomaat en tomaten

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indonesische keuken: gado gado

Ingrediënten:
bonen, chilipasta, citroengras, eieren, groenten, zout, ketjap manis, knoflookpasta, kool, limoensap, palmsuiker, pinda, pindasaus, sjalot, sperziebonen, spinazie, taugé, taugé, tempeh, tofu, water en zonnebloemolie