Basisrecept uit Twaalf:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, vis, visgraten, witte ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bouillon, citroen, courgette, feta, groente, kaas, komkommer, kruiden, laurier, noten, olijfolie, peper, peterselie, rijst, saffraan, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Beproefd:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: